perjantai 3. toukokuuta 2019

Viikkojen kidutus jatkuu

Itsemurhalla jankkaaminen jatkuu edelleen. Seitsemän viikkoa kidutusta. Kanssani hän on lähes ok, mutta muille jatkaa itsemurhasta jankuttamista. Tilanne on hyvin ristiriitainen, enkä tiedä mitä tehdä. Tällainen laskee omia fiiliksiä melkoisesti. Kaikki kriisipuhelimet sun muut on käyty läpi, mutta lopputulos on lähinnä voivottelua. Omien mielenterveysongelmien lisäksi tämä tilanne syö pahasti, mutta yksin ollessani pystyn työntämään asian sivuun. Tämä lienen sitä terapeutin mainitsemaa dissosiaatiota, joka on porautunut syvälle minuun.  Imen itseeni muiden pahan olon, joka moninkertaista oman pahan olon. Mielessäni mietin mitä olen tehnyt ansaitakseni tällaista ja mikä minusta on tullut. Kaikki on ulkopuolisten silmissä hyvin. Kaikki on kunnossa, kukaan ei näe tilannettani. Osaan olla ulkopuolisten silmissä normaali, vaikka sisällä polttaa. Olen F33.2, F62.1, F41.1 ja muutaman muun diagnoosin riivaama. En pysty seuraamaan aikakausilehtiä, en mitään. Imen kaiken pahan ja ikävän itseeni, joka lyttää minut kasaan. Kävelin sairaalan käytävää pitkin eräänä päivänä. Vastaani käveli itkevä nainen lappu kädessä. Asia jäi vaivaamaan, vaikka tästä tapauksesta on toista kuukautta aikaa. Oliko hän saanut huonoja uutisia, vai itkikö hän ilosta. Katsoin sattumalta Ed Sheeranin - Perfect videota youtubesta. Olen menettänyt ilon kaikkea kohtaan, osaan hymyillä huonosti. Nekin vähäiset hymyt, jotka irtoavat kasvoiltani, tuntuvat tuntuvat tulevan vain lihasmuistista. Videossa oli hymyjä. Voi kun saisin elämäni takaisin.

Istun kottikärryssä, matkalla kohti kierrätyskeskusta.  Onko minusta jäljellä enää mitään, millä tekee jotain, vai olenko matkalla kaatopaikalle.

Soittolistallani on Five finger dead punch- bändin wrong side of heaven biisi. Siinä on yksi kohta, joka tuntuu. En usko jumaliin, mutta silti, kuka potkii mua perseelle jatkuvasti. Heti, jos alkaa tuntumaan hyvältä, niin paska lentää tuulettimeen.

I spoke to God today and she said that she's ashamed what have I become.
What have I done
I spoke to the devil today and he swears he's not to blame and I understood
'cause I feel the same
Arms wide open
I stand alone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti